3.10.06

Apuja odotellessa

Kelalta takaisin anomani tuet eivät ole vieläkään tulleet, päätöksestä puhumattakaan. Vaikka onkin vuoden kiireisin aika, tämän mittainen odotus on liikaa. Jos toimeentuloni olisi tuosta kiinni, olisin joutunut hakemaan avustuksia kotoa/sossusta jo monta kertaa. Ei todellakaan käy kateeksi niitä, joilla tuota vanhempien avustus -korttia ei ole pelattavana.

Olen viime päivät imenyt itseeni kaiken moottoripyöriin liittyvän tiedon, jonka olen vapaa-aikanani ehtinyt netistä kaivaa. Materiaalia on ihan kiitettävästi saatavilla ja kirjastosta löytyy varmasti lisää, joten iltalukemista pitäisi riittää vaikka koko talveksi. En olisi arvannutkaan, kuinka paljon pikkuasioita pitää ottaa huomioon käytettyä pyörää ostaessa, mutta nythän niihin on aikaa tutustua.

Inhorealismi laskelmia tehdessä on ollut hyvästä. Syksyn opintoviikkotavoitteet täyttyvät kaavailtua pienemmällä työmäärällä ja rahatilannekin on jatkuvasti parempi kuin budjetti väittää. Tällä viikolla pitäisi saada ostettua ajokengätkin, kunhan liikkeeseen tulee uusia (ja toivon mukaan sopivia) popoja. Nekin menevät vielä ohi budjetin, joka muuten piti syyskuussa odotusten mukaisesti muutamasta yllättävästä menoerästä huolimatta.

Eli kaikki hyvin, touhu etenee suunnitelmien mukaan.